Icon facebook Icon mailru Icon odnoklassniki Icon search Icon star-empty Icon twitter Icon vk Icon yandex

Aztec Bonanza


Joacă pe bani reali

  • Furnizor: Pragmatic Play
  • RTP: 96,53%
  • Volatilitate: ridicată
  • Simbol Wild: Statuia de aur
  • Simbol Scatter: nu
  • Runde bonus: da

Slot machine Aztec Bonanza este un joc foarte bine conceput în ceea ce privește animația, sunetul și grafica, aceste aspecte menționate mai sus merită evidențiate pentru că îl vor face pe jucător să se simtă ca și cum ar învăța foarte precis despre această interesantă cultură aztecă. Este format din 5 role și 6 linii care are, de asemenea, linii de plată diferite, iar acestea sunt în medie între 384 și 7.776.

Caracteristici cheie

Fabuloasa cultură aztecă te va ajuta să obții premii foarte bune și dacă norocul este de partea ta vei putea câștiga jackpot-ul pe care ți l-a pregătit. Minunatul aparat de slot care poartă numele Aztec Bonanza este disponibil și în varianta gratis, adică demo, dar îl poți juca și pe bani reali.

Acest nou slot este în plină expansiune cu funcții bonus Aztec Bonanza.

Pe lângă rotiri gratuite, mister, transformare și simboluri gigantice, jocul folosește și role. Aceste role în cascadă adaugă mai multă emoție jocului tău și fac un sunet destul de plăcut pe măsură ce cad. Simbolul misterului din jocul de slot Aztec Bonanza vine sub forma sculpturii zeului aztec.

Caracteristici bonus

Utilizează rotiri, ceea ce înseamnă că orice simbol dintr-un combo câștigător va dispărea și va fi înlocuit cu mai multe rotiri care cad de sus; la fiecare două rotiri succesive se va deschide un colț pentru a debloca mai multe linii de plată.

Statuia de aur joacă rolul unui simbol mister, care apare atunci când colțul din stânga sus al rolei este deblocat și aleatoriu în timpul modului de rotiri gratuite. Când apare, la sfârșitul rotirii, toate simbolurile misterioase de pe ecran se transformă aleatoriu în același simbol de plată. Runda de rotiri gratuite se joacă pe o grilă completă de 5x6 și 7776 de moduri de câștig. Runda începe cu 5 rotiri gratuite.