Icon facebook Icon mailru Icon odnoklassniki Icon search Icon star-empty Icon twitter Icon vk Icon yandex

Crystal Ball


Joacă pe bani reali

  • Furnizor: Gamomat
  • RTP: 96,12%
  • Volatilitate: ridicată
  • Simbol Wild: Crystal ball
  • Simbol Scatter: Crystal ball
  • Runde bonus: da

Acest joc de cazinou are un aspect care constă din 5 role și până la 5 linii de plată. Crystal Ball este unul dintre jocurile care poate fi accesat și în varianta demo. Alege să joci fără risc, până în momentul în care descoperi caracteristicile jocului, apoi poți începe să joci pe bani reali. Crystal Ball prezintă teme precum Fantasy, Magic, Medieval, Wizards și chiar mai multe.

Caracteristici cheie

Cea mai mare plată posibilă pentru acest slot este de 5000x pariul tău total, care este destul de mare și îți oferă șansa de a câștiga câștiguri destul de mari. Câștigul maxim posibil este, de asemenea, calculat pentru o cantitate imensă de rotiri, adesea un miliard de rotiri.

Crystal Ball are mai multe caracteristici, inclusiv Expanding Symbols, Gamble, Retrigger, Scatter Pays, Simboluri speciale, Wilds și multe altele. Jocul are un bonus de rotiri gratuite și, de obicei, aici poți câștiga mulți bani.

Crystal Ball aduce jucători cu utilizarea inteligentă a graficii strălucitoare și colorate și o coloană sonoră grozavă. Deoarece jocul se bazează în browser-ul tău, îl poți juca oriunde vrei cu laptopul sau smartphone-ul tău.

Caracteristici bonus

Crystal Ball este o mașină de slot cu cinci role și cinci linii de plată în care câștigurile sunt numărate doar de la stânga la dreapta. Crystal Ball are simboluri magice, inclusiv vrăjitori și amulete. Aceste simboluri speciale vor acorda un premiu în bani atunci când aliniați două sau mai multe dintre ele. Celelalte simboluri trebuie aliniate de cel puțin trei ori pentru a asigura un profit.

Jocul are, de asemenea, un simbol sălbatic sub forma mingii de cristal în sine. Când atingeți o bilă de cristal, aceasta poate lua locul unui alt simbol pentru a vă asigura un câștig, chiar dacă nu aveți suficiente simboluri la locul lor inițial. După toate acestea, cheia succesului în acest joc de sloturi online este în mod clar simbolul bilei de cristal, deoarece are puterea de a supraîncărca cu adevărat rolele.

Mingea de cristal este, de asemenea, biletul tău în jocul bonus Crystal Ball. Dacă primești trei dintre bile de cristal oriunde pe ecran, atunci câștigi rotiri gratuite. Aceste rotiri gratuite includ și simbolul bonus special. Un simbol este ales la întâmplare pentru a acționa ca un super sălbatic. Punerea la punct a unei linii câștigătoare formată din super wild face ca aceasta să acopere întreaga rolă și toate combinațiile tale câștigătoare se adună.