Icon facebook Icon mailru Icon odnoklassniki Icon search Icon star-empty Icon twitter Icon vk Icon yandex

Curse of the Werewolf


Joacă pe bani reali

  • Furnizor: Pragmatic Play
  • RTP: 96,50%
  • Volatilitate: ridicată
  • Simbol Wild: Lupul
  • Simbol Scatter: fără
  • Runde bonus: da

Vârcolacul este un clasic care nu dă greș niciodată, iar acum ne poate ajuta să câștigăm premii mai mult decât atractive cu Curse of the Werewolf Megaways, noul slot Pragmatic Play. Vorbim de un slot machine 6x6, deși uneori simbolurile ocupă mai multe locuri pe rolă.

„Curse of the Werewolf Megaways” de la Pragmatic Play este un slot online interesant, cu o serie de funcții bonus extraordinare de care să se bucure jucătorii.

Cu rotiri gratuite, simboluri misterioase, modificatori de rotire și simboluri transformatoare, există o mulțime de funcții de joc pentru a distra jucătorii. Slotul popular Curse of the Werewolf poate fi jucat, atât în format demo, adică gratuit, cât și pe bani reali pentru câștiguri excelente.

Caracteristici cheie

O coloană sonoră ciudată joacă în fundal, creând o senzație neliniștită, în timp ce lupii urlă în depărtare. Pe role veți găsi simboluri care se referă la orășeni și vârcolacul. Acestea interacționează în bonusul de rotiri gratuite pentru a crea un joc interesant care completează tema.

Este unul dintre sloturile tipice #Megaways, cu un număr variabil de moduri de câștig în funcție de numărul de simboluri de pe role. Combinațiile câștigătoare apar atunci când simbolurile care se potrivesc apar pe rolele adiacente

Caracteristici bonus

Simbolul Bonus poate apărea pe orice rolă și în orice dimensiune și reprezintă lupul care urlă la Luna Plină. Din 3 Bonusuri sunt activate rotiri gratuite, care au o funcție progresivă. În aceste rotiri gratuite, lupul de aur apare ca wild.

Simbolul misterios este un lup sub Luna plină. Îl găsim doar în jocul de bază, dar poate apărea pe orice rolă și în orice dimensiune. La apariție, toate simbolurile Lupului se transformă aleatoriu într-un singur simbol plătitor. Odată transformate, plata combinațiilor câștigătoare are loc de la noul simbol.

Pe lângă toate acestea, Curse of the Werewolf Megaways ne permite să cumpărăm 20 de rotiri gratuite, dând loc rotirilor gratuite. După cumpărarea lor, putem găsi și un număr bonus aleatoriu care dă naștere funcției. Câștigurile pentru bonusuri și rotiri gratuite se adaugă la cele ale liniilor de plată, înmulțind toate premiile cu pariul de bază pe care l-am făcut. Toate acestea cu un cadru excelent, atât în ​​jocul de bază, cât și în jocurile superioare, unde ne așteaptă lupul.