Icon facebook Icon mailru Icon odnoklassniki Icon search Icon star-empty Icon twitter Icon vk Icon yandex

Phantasmic Fortunes


Joacă pe bani reali

  • Furnizor: iSoftBet
  • RTP: 96%
  • Volatilitate: ridicată
  • Simbol Wild: Magician
  • Simbol Scatter: Diamant
  • Runde bonus: da

Phantasmic Fortunes este un slot care te va duce cu gândul la magia neagră. Este un joc cu multe efecte speciale interesante, dar și cu caracteristici speciale variate. Dacă sunteți pasionat de sloturile iSoftBet, obțineți slotul online gratuit Phantasmic Fortunes, cu un spectacol de magie în culise, cu cranii, lumânări și simboluri mistice pe un set de role 5x3 acceptat cu 243 de linii de plată.

Vrăjitorul este mereu prezent pe ecran, gata să arunce o vrajă. Jucătorii începători cel mai probabil vor accesa prima dată Phantasmic Fortunes demo pentru a analiza cum funcționează jocul. Apoi, slotul poate fi încercat și pe bani reali.

Caracteristici cheie

Modul de joc este îmbogățit în acest joc de patru funcții bonus distractive și potențial profitabile. Prima și cea mai distinctivă este caracteristica Xpanding Ways. Pentru a capta atmosfera magică esențială și pentru a adăuga o notă de viață scenei, iSoftBet a conceput un set de simboluri utilizate în mod obișnuit în genul magic. În afară de magician, veți observa un set de costume de cărți precum inimioare, pică, crose și diamante, precum și 5 premii formate din corbi, ceasuri de buzunar, flacoane, cărți și pălării de top.

Scopul principal în timp ce joci Phantasmic Fortunes este să crești rolele și să ajungi în vârf. Drept urmare, revendicați un premiu. La începutul fiecărei rotiri, primești 5 globuri aleatorii în partea de sus a ecranului, câte unul deasupra fiecărei role. Acestea conțin diverse premii, cum ar fi plăți instantanee, modificatori sau bonusuri, dar dacă o împrăștiere de diamant aterizează pe grilă, o rolă corespunzătoare poate crește cu o poziție de simbol în înălțime.

Pe măsură ce începeți să jucați slotul video online Phantasmic Fortunes, vei descoperi că modelul său matematic se bazează pe o variație mare.

Caracteristici bonus

În acest joc sunt disponibile și rotiri gratuite. Acestea, după cum s-a menționat, sunt declanșate prin obținerea premiului orb bonus sau prin aterizarea unei pictograme scatter magician pe rolele 2, 3 sau 4 la aceeași rotire. Runda de rotiri gratuite începe pe placa de bază 243 de plată. Ca și în jocul de bază, diamantele de aterizare vor crește rolele adăugând mai multe combinații de câștig.