Icon facebook Icon mailru Icon odnoklassniki Icon search Icon star-empty Icon twitter Icon vk Icon yandex

Stargate


Joacă pe bani reali

  • Furnizor: Scientific Games
  • RTP: 96,13%
  • Volatilitate: ridicată
  • Simbol Wild: Medalionul lui Ra
  • Simbol Scatter: fără
  • Runde bonus: da

Stargate Megaways este un slot video în cascadă cu 6 role dinamice plus o rolă superioară curbată care generează de la 2 la 7 rânduri și de la 324 la 117.649 de moduri de plată. Câștigurile sunt acordate pentru potrivirea a trei sau mai multe simboluri adiacente în orice rând de la tamburul din stânga la dreapta. Puteți intra în Stargate de la 0,20 la 10 credite per rotire.

Stargate Megaways se bazează pe filmul științifico-fantastic Stargate din 1994, care a dus la mai multe seriale de televiziune spin-off și o posibilă serie și o continuare a filmului. Poarta stelară este un portal către o altă lume și este pătrunsă de mitologia egipteană antică.

Caracteristici cheie

Lucrând împreună cu motorul Megaways, un mecanism reactiv de câștig elimină simbolurile câștigătoare de pe role, creând spațiu pentru ca simbolurile existente să se adauge în cascadă, în timp ce simbolurile noi vor intra și vor umple toate golurile rămase de sus. Acest proces poate duce la noi câștiguri și va continua să ofere mai multe câștiguri conectate. La sfârșitul unei secvențe de rotire, se plătește suma tuturor câștigurilor.

O altă caracteristică interesantă este reprezentată de faptul că jucătorii pot accesa acest joc și în varianta demo, dar și pe bani reali.

Caracteristici bonus

Colierul lui Ra reprezintă simbolul sălbatic, care le înlocuiește pe toate celelalte, cu excepția simbolului Ochiul lui Ra, care apare în timpul rotirilor gratuite

Stargate Megaways folosește mecanismul favorit de câștig reactiv pentru a crea secvențe lungi și captivante de simboluri în cascadă.